Werken bij Etro vastgoedzorg

Voor vakmensen

Als vakman of vakvrouw werk je graag aan mooie projecten. Maar net zo prettig is het om samen te werken met andere vakmensen. En die vind je bij Etro Vastgoedzorg. In het vastgoedonderhoud heb je te maken met renovatie, verbouwingen, groot onderhoud, planmatig onderhoud en mutatie- en serviceonderhoud. Elk project vergt z’n eigen disciplines en vakkennis. Beschik jij over vakmanschap of wil je die graag opdoen? Dan is werken bij Etro iets voor jou!

Voor vakmannen en vakvrouwen

Werken bij Etro betekent dat je terecht komt in een omgeving vol vakmensen waar het prettig werken is met veel collegialiteit en de teams gedreven en enthousiast zijn. Je krijgt hier alle ruimte om jezelf te ontwikkelen in jouw vakgebied. En zoals je als vakman of vakvrouw mag verwachten, ontvang je daarvoor een goed salaris en goede secundaire voorwaarden.

Opleidingsprogramma voor vakmensen

Bij Etro werken vakmensen en met ons uitgebreide opleidingsprogramma zorgen we ervoor dat je jouw vakkennis behoudt en verdiept. Onze medewerkers worden continu bijgeschoold; van veiligheid, gezondheid en milieu (VCA) tot energieprestaties van woningen (EPA-W) en alles wat daartussen ligt.

PLEK

Binnen ETRO werken wij met een intranetplatform PLEK. Dit platform verbindt kantoorpersoneel met de mensen buiten op de projecten en zorgt ervoor dat iedere collega snel op de hoogte is van het laatste nieuws.

Klik hier om in te loggen in PLEK.

Vacatures

Etro is volop in beweging en altijd op zoek naar goede vakmensen. Kijk hier naar de openstaande vacatures en reageer als je ook wilt samenwerken met andere vakmannen en –vrouwen aan diverse projecten in het vastgoed.