We kiezen voor vooruitgang met Business Central

We kiezen voor vooruitgang met Business Central

Met Business Central van 4PS Construct kiezen we voor vooruitgang. We vervangen onze huidige ERP software (software ter ondersteuning van onze bedrijfsprocessen), zodat we nog sneller en eenvoudiger kunnen werken met oog voor resultaat. Voor onze vakmensen komen er handzamere apps, zoals bijvoorbeeld een buitendienst app en de uren app. Onze opdrachtgevers bieden we met Business Central steeds meer in- en overzicht, service en gemak. Dit sluit mooi aan bij onze ambitie om de klantverwachtingen te overtreffen.

Projectmanager Stefan Verkade: “Business Central is een cloudoplossing, met als voordeel dat alle collega’s er overal en vanaf ieder apparaat bij kunnen, zolang ze maar hun inloggegevens en een internetverbinding hebben. Zij krijgen daarna alleen die gegevens te zien die voor hun specifieke werk nodig zijn. Dat houdt het overzichtelijk.
Dit nieuwe ICT systeem gaat ons meer gebruikersgemak opleveren, zal dubbele handelingen voorkomen en laat ons makkelijker gegevens met elkaar delen. Kortom het maakt het administratief afwikkelen van klussen makkelijker en sneller (in tijd).
Bovendien sluit het heel goed aan op ‘tools’ van Microsoft die ons in een later stadium onder andere gaan helpen om wat we doen nog eenvoudiger te registreren, analyseren en rapporteren. Zo komen we tot betere inzichten voor onszelf en onze opdrachtgevers en kunnen we makkelijk zien of doelstellingen behaald zijn. Op 1 januari 2022 gaan we ‘live’ met Business Central, daarna is het finetunen.”

Foto: ICT projectteam Etro