Verduurzaming van vastgoed

Energiezuinige panden krijgen een beter energielabel en hebben minder energiekosten. Interessant dus voor u als vastgoedeigenaar maar ook voor de bewoner of gebruiker. Om dat te bereiken moet het vastgoed ‘verduurzamen’. Bijvoorbeeld met energetische maatregelen die de woning tijdens groot onderhoud, een renovatie of zelfs bij mutaties energiezuiniger maken. Etro Vastgoedzorg werkt samen met gespecialiseerde partners om de verduurzaming van uw vastgoed te realiseren.

Een hoger energielabel

Van het huidige energielabel naar energielabel A of A++, dat is de wens van veel vastgoedeigenaren. Etro helpt het energielabel te verbeteren. Door energetische verbeteringen door te voeren in de huizen. Naast een lagere energierekening leidt dit ook tot meer wooncomfort en een verbeterde luchtkwaliteit. Zo wordt elke woning of elk pand duurzaam voor de toekomst.

Bouwkundige verbeteringen voor de gewenste Energie-index

De bouwkundige verbeteringen die doorgevoerd kunnen worden om de gewenste Energie-index te bereiken, bepalen we altijd per project. Zo zijn de verbeteringen effectief voor uw panden. Isolatie, aanpassing van de ventilatietechnieken en installatie van zonnepanelen zijn maar een paar voorbeelden van de adviezen die we kunnen geven en realiseren.

Rendabele verduurzaming

Ook bij verduurzaming houden we rekening met uw commercieel belang. Een betere energieprestatie moet immers ook rendabel zijn. Met onze jarenlange ervaring in het vastgoedonderhoud en kennis op het gebied van duurzaam wonen en werken, adviseren wij u graag hoe ook uw panden verantwoord en verstandig kunnen verduurzamen.

Wilt u ook duurzamer vastgoed?

Als u ook uw vastgoed wilt verduurzamen, dan zijn wij er voor u. Met aandacht voor uw belang, kennis van duurzame mogelijkheden en technieken en aandacht voor de bewoners of gebruikers tijdens de verbouwing. Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact met ons op.