Timmerman Aytekin aan het woord over het werken bij Etro

Timmerman Aytekin aan het woord over het werken bij Etro

Een timmerman van Etro, die herken je niet alleen aan de werkkleding met oranje logo, maar ook aan het opgeruimde karakter. Aytekin is er zo één en we vroegen hem naar zijn werk.

Aytekin: “Samen met collega timmerman Danny knap ik mutatiewoningen op zodat ze weer verhuurd kunnen worden aan nieuwe bewoners. Van alles wat er mankeert lossen we op tot het in de, door de verhuurmakelaar, gewenste staat is.

Bij basiswoningen vervangen we bijvoorbeeld deurbeslag, deuren en hangen we deze af. Hebben we meer ruimte in de planning, dan pakken we een woning aan waar groter, of meer werk gebeuren moet. Denk aan wandplaten en plafonds plaatsen, bij de gehele woning nieuwe deuren erin zetten, vensterbanken vervangen, voorzetwanden plaatsen en soms betonstorten, zodat de tegelzetter een betonnen vloer als ondergrond heeft.

Ik werk nu vier jaar bij Etro. Mijn werk is erg afwisselend, alles gaat zijn gangetje, ik doe mijn werk met plezier en probeer klaar te staan voor mijn directe collega’s en de uitvoerders. Als ze hulp nodig hebben, dan bied ik dat. Je moet met plezier naar je werk gaan en dat doe ik.”