Nieuws

Samenwerking met Re-Use binnen onze werkzaamheden voor Pré Wonen

Mooie stap voorwaarts in de verduurzaming van onze werkzaamheden: Anke Huntjens van Pré Wonen en Jan-Aart Kruiswijk van Re-use bv hebben in bijzijn van onze directeur Jan-Willem Roos een samenwerkingsovereenkomst getekend. We kijken uit naar deze samenwerking met Re-Use binnen onze werkzaamheden voor Pré Wonen. Door de samenwerking met Re-use en het gebruik van circulaire producten draagt

Timmerman Aytekin aan het woord over het werken bij Etro

Een timmerman van Etro, die herken je niet alleen aan de werkkleding met oranje logo, maar ook aan het opgeruimde karakter. Aytekin is er zo één en we vroegen hem naar zijn werk.

Aytekin: “Samen met collega timmerman Danny knap ik mutatiewoningen op zodat ze weer verhuurd kunnen worden aan

Van label D naar A

Met regelmaat verduurzamen we voor onze opdrachtgevers woningen en gebouwen met minimaal twee energielabelsprongen, bijvoorbeeld van label D naar A. Zo voldoen ze aan de nieuwe wetgeving voor 2030 en wordt het er een stuk comfortabeler wonen of werken. Klaar voor de toekomst.

Projectbegeleider Henk: “Woningcorporatie Pré Wonen grijpt mutaties

Dronebeelden van onderhoudswerkzaamheden aan Petmolen

In Amsterdam staat deze uit de kluiten gewassen flat van tien verdiepingen en 80 woningen

Start opfrissen galerijflat van VvE Camera Obscuralaan

De Camera Obscuralaan in Amstelveen ligt in de Boekenbuurt en maakt onderdeel uit van de wijk Bankras, Kostverloren. De komende weken zijn onze vakmensen te vinden bij een galerijflat in deze groene wijk. Hier zullen we voor VvE Camera Obscuralaan de buitenkant van de flat onder handen nemen.

We gaan