Nieuws

Etro Vastgoedzorg verwelkomt nieuwe vakmensen

De afgelopen weken mochten we drie nieuwe projectbegeleiders verwelkomen bij Etro Vastgoedzorg. Abdo Elasmar en Dannion Perrier houden zich bezig met mutatieonderhoud, terwijl Kick Weeling zich richt op de tak van het serviceonderhoud. We vinden het belangrijk dat zij zich allemaal snel onderdeel van de Etro-familie voelen, zodat zij vanuit

Etro Vastgoedzorg verbouwt kantoor BUKO tot toekomstbestendige werkplek

In oktober zijn we begonnen met het opfrissen, verbouwen en verfraaien van het kantoorgebouw van BUKO Transport. We mogen er voor de medewerkers echt iets moois van maken.

Stijlvol kantoor in Beverwijk

De buitengevel van het pand maken we schoon en keimen we in een stijlvolle donkere kleur. Binnen richten we het

Circulariteit door hergebruik van bouwmaterialen

Waar het kan wil Etro Vastgoedzorg circulair bouwen. We zijn daarom blij met de samenwerking die we hebben met Woningcorporatie Eigen Haard en Re-use. Gebruikte bouwmaterialen die bijvoorbeeld vrijkomen bij mutatieonderhoud, worden opgeknapt en hergebruikt. Zo voorkomen we samen verspilling van nieuwe grondstoffen.

Krachtenbundeling met Re-use

Voor de logistiek en

Goed voor Woningbedrijf Velsen, goed voor Etro en bovenal: goed voor de bewoners

Mike is er duidelijk één van Etro. Een vakman die snapt waarom we ons werk doen.

Namelijk voor bewoners en voor de mensen die werken in de doorons onderhouden panden. Hun woongenot en

Etro verduurzaamt 24 duplexwoningen in Zaandam

Etro zal in opdracht van woningcorporatie Parteon een aantal projecten uitvoeren. Onze activiteiten zullen bijdragen aan het behalen van de doelstelling van Parteon, om in 2050 CO2 neutraal te zijn.

Ons werk bestaat onder andere uit het verduurzamen van 24 duplexwoningen in Zaandam. Het gaat om de Grootscheepmakersstraat 1 t/m