Nieuws

Nog beter verduurzamen

In een woning uit 1945 van Pré Wonen, onderdeel van een project van 31 woningen in Heemstede, hebben we een proef gedaan om het dak vanuit de binnenkant te isoleren met purschuim. Op de video zie je hoe dit in zijn werk gaat. Collega Paul Hartog vertelt hoe het werkt:

“Het

We houden niet van roeptoeteren, maar we zijn blij!

Eigen Haard heeft Etro Vastgoedzorg als één van de 8 partners geselecteerd voor het Planmatig Onderhoud en Verduurzamen van hun woningen de komende jaren.

Een van de doelstellingen voor deze opgave bereiken we met slimmer samenwerken: kansen benutten, risico’s beheersen door kennisdeling en een nauwe samenwerking met de andere ketenpartners. Zo

Magicplan bespaart veel tijd èn rekenwerk

“Een woning opmeten voor mutatie gaat zo een stuk sneller. Magicplan bespaart me veel tijd èn rekenwerk” Projectbegeleider Marcel Laan gebruikt een speciale app op zijn telefoon met LiDAR-scanner die met infrarood licht afstanden meet en verwerkt. Hij heeft dit toegepast bij woningen van Eigen Haard. Inmiddels gebruiken meerdere collega’s deze app.

“Het

Gemeentelijk Woningbedrijf Koggenland gunt Etro de aanbesteding

Goed nieuws delen we graag! Gemeentelijk Woningbedrijf Koggenland heeft Etro de aanbesteding gegund voor het reparatie- en mutatieonderhoud van 800 woningen in de gemeente voor de komende drie jaar met mogelijke verlenging.

Na een marktconsultatie schreven een aantal bedrijven in op de aanbesteding. Met mooie scores hebben we de aanbesteding

Let niet op de rommel!

Die zin hoort Amber maar al te vaak. Amber is bewonersbegeleider en eerste aanspreekpunt voor bewoners in onze projecten. “Al vanaf de eerste planvorming word ik betrokken om te kijken wat de impact van de werkzaamheden is voor bewoners. Ik vertaal de werkzaamheden naar bewonersbegeleiding.

Bij dit project van Parteon in Koog