Nieuws

Jan-Willem Roos in Bouwflits: Vastgoedonderhoud in optima forma

Ruim een jaar is Jan-Willem Roos nu directeur van Etro Vastgoedzorg. Met een duidelijke missie en visie wil hij de Coolblue van het vastgoedonderhoud worden. Wat hij daarmee bedoelt? Je leest het hier.

Jan-Willem is opgegroeid in de projecten. ‘Vanuit een functie als uitvoerder ben ik langzaam doorgegroeid. Naast

Groot betonwerk met aandacht voor woonplezier

Uitvoerder en onderhoudskundig betontechnoloog Joop Fleer, over het groot betonwerk dat wij uitvoeren in de ‘In de Wolkenbuurt’ in Amstelveen:

“De randbalken van deze flat zijn op diverse plekken beschadigd en

Vrolijk Pasen van Etro!

Het zijn bewogen tijden. We zijn dankbaar voor al onze collega’s, die het met hun creativiteit en flexibiliteit mogelijk maakten, het werk zoveel mogelijk door te laten gaan. Met deze kleurige kaart en smakelijke paashaas laten we hen dat weten!

Hele fijne paasdagen gewenst!

Bewoners lang plezier van net trappenhuis

Afgelopen week startten wij met het project op de Gilles van Ledenberchstraat in Amsterdam. Daar knappen wij voor VvE Beheer Amsterdam tien trappenhuizen op. VvE Beheer Amsterdam beheert bijna 1.000 VvE’s en zij zetten ons frequent in voor diverse onderhoudswerkzaamheden. Een klus als deze komt regelmatig voor.

Teamleider Jack Smit:

Bewonersbegeleider emissieloos de wijken in

We vinden het erg belangrijk dat bewoners zich goed geïnformeerd en gesteund voelen tijdens de renovatie van hun woning. Onze nieuwe collega Amber Scholten, bewonersbegeleider, heeft hier een belangrijke sleutelrol in:

“Dit werk past heel goed bij mij. Ik heb zowel van de technische kant, als van de bewonerskant te