Met een voldaan gevoel naar huis

Met een voldaan gevoel naar huis

Door mensen, voor mensen. Dat is niet alleen van toepassing op onze dienstverlening, maar ook op onze werkcultuur. We vinden het belangrijk dat onze collega’s zich thuis voelen en gelukkig zijn tijdens hun werk. In deze ‘week van het werkgeluk’ vragen we een aantal collega’s naar hun dagelijkse werkgeluk.

Servicemonteur Albertino: “Met mijn werkbus rijd ik naar bewoners en ter plaatse repareer ik voor hen het defect waarvoor ze woningcorporatie Pré Wonen gebeld hebben. Denk aan het vervangen van tegels die loszitten in een badkamer, kitranden opnieuw aanbrengen, of tochtklachten verhelpen. Soms ga ik naar één klus op een dag, maar het kunnen er ook zes of zeven zijn.
Ik heb het zeker naar m’n zin bij Etro. Dat komt denk ik het meeste door mijn directe collega’s. Het klikt onderling en als er iets is, of iemand loopt uit, dan staan we voor elkaar klaar. In de pauzes hebben we het ook erg gezellig met elkaar. Verder is het werk heel afwisselend en je komt onder de mensen. Aan het einde van de dag rijd ik met een voldaan gevoel naar huis, zeker als de bewoners tevreden zijn over mijn werk.”