Leerlingen Regio College geënthousiasmeerd voor functie projectbegeleider

Leerlingen Regio College geënthousiasmeerd voor functie projectbegeleider

Leerlingen van het Regio College, Smart building middenkaderfunctionaris te Zaandam, hadden op 7 oktober wel twee hele leuke nieuwe docenten. Onze collega’s Sander en Jeroen verzorgden een gastles over de functie van projectbegeleider en het werken bij Etro.

Jeroen: “Op hun leeftijd, 16-19 jaar, wist ik totaal niet wat ik wilde, ik had ook geen idee van wat er allemaal mogelijk was. Als projectbegeleider heb ik mijn draai gevonden. Daarom vind ik het leuk het enthousiasme over mijn werk te delen.

In het begin vond ik mijn taken best spannend, moest mezelf ontzettend veel praktische kennis eigen maken. Ik stak ook veel energie in het opbouwen van een netwerk. Het is heel fijn dat de timmermannen tevreden zijn over mijn aanpak en dat ik nu goede contacten heb opgebouwd met bijvoorbeeld een vaste loodgieter, elektricien en stukadoor die voor me klaarstaan. Door de prettige samenwerking en het wederzijdse respect gaan de klussen steeds efficiënter draaien. Het is echt een brede afwisselende en serieuze functie en ik denk dat het Sander en mij wel gelukt is om de leerlingen hier een goed beeld van te geven.”