Goed voor Woningbedrijf Velsen, goed voor Etro en bovenal: goed voor de bewoners

Mike is er duidelijk één van Etro. Een vakman die snapt waarom we ons werk doen.

Namelijk voor bewoners en voor de mensen die werken in de doorons onderhouden panden. Hun woongenot en werkplezier staan bij ons centraal. Daarom stellen wij hoge eisen aan het werk en onze dienstverlening.

Mike: “De kwaliteit zit ‘m in het vakwerk en in extra aandacht. Etro heeft gekwalificeerde vaklui in dienst. Wij voeren al het werk zelf uit. En we hebben veel aandacht voor de bewoners. Zo zetten we de schuurmachine niet vóór 8 uur aan, en we ruimen de boel altijd netjes op. Ach, wij zijn gewoon een leuk bedrijf dat deugt. Dat hebben de mensen snel door. En dan krijg je wél koffie. Onze slogan is niet voor niets: Door mensen, voor mensen.”

Mike is geïnterviewd voor het Infomagazine van Woningbedrijf Velsen (WBV). In de komende editie lezen huurders van WBV hoe zij voorop staan bij schilder Mike en Etro Vastgoedzorg.

 

 

Mike schildert de Rivierenbuurt:

“Wij begonnen hier met 0-1 achterstand”

 

Complex 10 en 11 waren na 6 jaar alweer toe aan een grondige schilderbeurt. Schilder Mike Casemier windt geen doekjes om z’n kwast: “De bewoners waren zeer ontevreden over de vorige schilder.” Even doorvragen.

Wat trof u aan toen u begon aan deze klus?

Mike Casemier (MC) van schildersbedrijf Etro Vastgoedzorg uit Wormerveer: “Behoorlijk wat argwaan bij de bewoners. De vorige keer was er volgens de bewoners niet goed gewerkt; al na een paar jaar hingen de bladders erbij. IJmuidenaren vertellen je in zo’n geval meteen waar het op staat. Je weet wat ze hier zeggen: ‘We schelden je eerst in het gips, maar later worden we vrienden voor het leven.’ Dat moet je wel eerst verdienen natuurlijk, maar dat is voor ons geen probleem. Wij doen wat we zeggen, en we leveren gewoon kwaliteit. Dat zie je gauw genoeg.”

Waar zit ‘m dat in, die kwaliteit?

MC: “In het vakwerk en in extra aandacht. Etro heeft alleen maar gekwalificeerde vaklui in dienst. Wij voeren al het werk zelf uit. En we hebben veel aandacht voor de bewoners. Zo zetten we de schuurmachine niet vóór 8 uur aan, en we ruimen de boel altijd netjes op. Ach, wij zijn gewoon een leuk bedrijf dat deugt. Dat hebben de mensen snel door. En dan krijg je wél koffie. Onze slogan is niet voor niets: Door mensen, voor mensen.”

Nog wensen voor de toekomst?

MC: “Veel van dit soort werk gaat voor de allerlaagste prijs. Door onze manier van werken hopen we op een langdurige samenwerking met Woningbedrijf Velsen. Goed voor hun, goed voor ons en vooral: goed voor de bewoners. Win-win-win, zeg maar.”

 

Bron: Infomagazine BWV, door B&B Communicatie