Flinke upgrade van 78 woningen Woningbedrijf Velsen

Flinke upgrade van 78 woningen Woningbedrijf Velsen

Voor Woningbedrijf Velsen gaan we begin volgend jaar 78 woningen renoveren. Verouderde badkamers, keukens en/ of toiletten worden door ons vervangen door gloednieuwe exemplaren.

Het hofje waar het om gaat bestaat uit eengezinswoningen, maisonnettes en appartementen. De bewoners zijn net zo divers als de woningen, van gezin, alleenstaande tot ouder echtpaar. Er is daarom maatwerk nodig. Hierbij luisteren we goed naar de behoeften, wensen en zorgen van de bewoners. We gaan met hen in gesprek en bekijken samen de mogelijkheden en uitdagingen per woning en huishouden. We informeren, overleggen en nemen vragen en zorgen weg.

Een voorbeeld. Tijdens de verbouwingen kunnen bewoners hun badkamer, keuken of toilet tijdelijk niet gebruiken. Samen kijken we naar kortstondige noodoplossingen om zo de overlast zo veel mogelijk te beperken.

Woningbedrijf Velsen biedt de bewoners keuzevrijheid in de uitstraling van de nieuwe badkamer, keuken en toilet. Denk daarbij aan de kleur van de tegels, patronen in het tegelwerk en bijvoorbeeld de fronten van keukenkastjes. Ook brengen we een voorziening aan voor elektrisch koken.

Benieuwd hoe de woningen er uiteindelijk uit komen te zien? Zodra we zover zijn, gaan we zeker enkele eindresultaten showen.