Verwelkoming nieuwe vakmensen

Verwelkoming nieuwe vakmensen

De afgelopen weken mochten we drie nieuwe projectbegeleiders verwelkomen bij Etro Vastgoedzorg. Abdo Elasmar en Dannion Perrier houden zich bezig met mutatieonderhoud, terwijl Kick Weeling zich richt op de tak van het serviceonderhoud. We vinden het belangrijk dat zij zich allemaal snel onderdeel van de Etro-familie voelen, zodat zij vanuit die prettige sfeer onze opdrachtgevers en hun klanten voorop kunnen stellen. Uit nieuwsgierigheid hoe deze nieuwe vakmensen hun eerste weken bij ons ervaren hebben, vroegen wij het ze.

Abdo Elasmar:

“Voorheen werkte ik aan grote nieuwbouwprojecten. Nu bij Etro, heb ik vanaf het begin tot het einde de leiding over een project. Dit werk trekt mij meer aan. Mijn collega’s hebben mij heel goed ingewerkt en geholpen. Ik heb nog niet eerder zo een open werksfeer als hier meegemaakt.”

Dannion Perrier:

“Als projectbegeleider bij Etro ben je veel buiten de deur aan het werk. Die afwisseling vind ik interessant. Het werk komt overeen met wat ik er van tevoren van verwachtte. Door corona gaat alles nu natuurlijk wel even anders als anders, maar er is een informele sfeer en dat vind ik fijn.”

Kick Weeling:

“Ik vind het prettig dat ik in de functie van Projectbegeleider Service bij Etro, met meerdere disciplines te maken heb. Uit die afwisseling haal ik meer voldoening. Ik word prima ingewerkt. Collega’s, die in verband met corona normaal gesproken thuiswerken, komen nu om de beurt op kantoor om uitleg te geven. Dat doen ze met veel geduld en positiviteit.”